Identity & branding: de ziel van uw bedrijf

Bij uw merk en identiteit hoort een bepaalde uitstraling. Voor het ontwerp van uw huisstijl heeft u een ervaren grafisch ontwerper nodig. Het gaat immers om meer dan alleen de boodschap. Incrafted heeft jarenlange ervaring in het vertalen van uw identiteit en boodschap naar een ontwerp dat uw doelgroep aanspreekt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Webdesign is een vak apart

Goed webdesign begint met een doel, omdat elke website of webshop een concreet doel heeft. Leads genereren, aanmeldingen voor een nieuwsbrief of juist concrete verkoop via internet. De kunst van goed webdesign is om dat doel samen te laten gaan met een ontwerp dat ook nog eens past binnen uw huisstijl. En dat is waar incrafted goed van pas komt. Dankzij onze ervaring maken we een gebruiksvriendelijk, effectief en grafisch doordacht webdesign. Meer weten? Neem contact met ons op

Online Marketing

Natuurlijk wilt u resultaat halen uit uw website. Dankzij online marketing is dat ook prima mogelijk. Maar online marketing is meer dan meten en cijfers bekijken. Design en techniek spelen een belangrijke rol bij effectieve marketing online. Voor een concreet voorstel neemt u contact met ons op.

E-commerce & Webshops

Wilt u uw producten online verkopen? Wij helpen en adviseren u graag met het opzetten van een webshop en hoe u uw producten eenvoudig en professioneel online kunt verkopen. Wij bouwen webshops op basis van Magento, Woocommerce, Prestashop of volledig op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Webhosting & Onderhoud

Kwaliteit, snelheid en stabiliteit van uw website of webshop is voor ons heel belangrijk. Bij ons kunt u met een scherpe prijs hosting en domeinnaam registratie afnemen, wij verzorgen daarnaast ook de onderhoud en backup. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fotografie & Video

Heeft u hulp nodig bij het maken van professionele foto’s of een video opname van uw zaak of producten? Mooie scherpe foto’s zijn belangrijk voor een professionele uitstraling. Neem contact met ons op voor meer informatie.