Ontwerp van concept tot creatie

Incrafted is een dynamisch webdesign en grafisch ontwerp bureau. Wij leveren top kwaliteit op het gebied van online- en offline uitingen zoals websites, webshops, logo’s en huisstijlen. Ons team beheerst alle stappen en processen op het gebied van online- en offline uitingen, waardoor wij niks hoeven uit te besteden en dat is ONZE kracht! Van concept naar een innovatief design en vervolgens naar ontwikkeling met de nieuwste technieken en design trends.

Iedere ondernemer is bijzonder. Ieder bedrijf is origineel. Dat is de reden dat u een one-of-a-kind- advies nodig heeft en die bij ons ook krijgt! En dat advies is natuurlijk pas het begin. Wij zijn gespecialiseerd in zowel kleine als grootschalige projecten met als doel uw business een boost te geven en de beste resultaten te behalen. Dit kan onder andere door leads te genereren, hoge conversie te bereiken of die ene professionele uitstraling met de juiste boodschap om uw doelgroep te bereiken neer te zetten.

Webdesign op maat

Naast het ontwerpen van websites, ontwikkelen we ze ook. Incrafted biedt diverse mogelijkheden omtrent webdesign. Zo ontwikkelen wij voor de ene klant een op maat gemaakt content management systeem (cms) en voor de ander wordpress, Joomla of drupal websites. Tevens neemt incrafted het ontwerpen of ontwikkelen van losse pagina’s zoals landingspaginas of nieuwsbrieven graag voor haar rekening.

Onze werkwijze

1.Plan & Oriëntatie

Wij luisteren graag naar uw wensen, doelen en prioriteiten. Met de verzamelde data wordt alles keurig in kaart gebracht. Vervolgens volgt er een op maat gemaakt advies en begeleiden wij u in uw nieuwe project.

2.Design

Als we een mooi plan hebben neergezet begint de creatieve fase. In deze fase worden wensen visueel omgezet naar een ontwerp. Tevens wordt er in deze fase goed gecommuniceerd met de klant voor eventuele feedback.

3.Ontwikkeling

Wanneer het ontwerp wordt goedgekeurd en alles naar wens is beginnen we met het bouwen van de website. In deze fase wordt de website volledig getest en is de feedback van de klant opgenomen in de website.

4.Oplevering & Nazorg

Nadat alles naar behoren en tevredenheid werkt zal de website online worden gezet, alle technische zaken zoals domeinnaam, hosting en server worden gerealiseerd en opgeleverd.